Boskalis creëert nieuwe horizon in zwaar zeetransport

PAPENRECHT / SLIEDRECHT – Boskalis gaat binnenkort een nieuw record vestigen en wederom een nieuwe horizon creëren. De BOKA Vanguard van Boskalis, het grootste halfafzinkbare zware-ladingschip ter wereld bereidt zich voor op het laden van een circa 90.000 ton wegend Floating Production, Storage & Offloading-platform.

De BOKA Vanguard van Boskalis. Tot en met 3 mei 2018 staat Boskalis op de Offshore Technology Conference (OTC) in de Amerikaanse stad Houston. Tijdens de conferentie presenteert Boskalis zijn unieke palet aan specialistische activiteiten voor de offshore energiesector. (Foto Boskalis)

Dit staat gelijk aan het gewicht van circa 300 Boeing 747’s en is daarmee de zwaarste lading die ooit door een halfafzinkbaar zware-ladingschip is vervoerd.

Eén merknaam
De BOKA Vanguard heette tot voor kort de Dockwise Vanguard. Deze naamswijziging en rebranding vormen het startschot voor het proces om het geïntegreerde aanbod van diensten aan de offshore energiesector van de onderneming te presenteren onder één merknaam: Boskalis. Bij het van oorsprong Sliedrechtse bedrijf Boskalis werken verschillende inwoners van Sliedrecht. 

Combinatie
Deze eerste belangrijke stap symboliseert de ambitie om de verschillende business units, elk met zijn eigen unieke achtergrond, samen te brengen om hun klanten een ongeëvenaarde combinatie van mensen, vaartuigen en activiteiten te bieden waarmee grenzen kunnen worden verlegd en new horizons worden gecreëerd.

2 gedachten over “Boskalis creëert nieuwe horizon in zwaar zeetransport”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld