Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Bolderloop 2019 ‘Doe mee en help anderen bewegen’

SLIEDRECHT – Trimclub ABC organiseert zaterdag 9 november 2019 voor de zeventiende keer de Bolderloop. De enige georganiseerde loopwedstrijd van Sliedrecht en gaat over het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan. Uiteraard worden niet lopers van harte uitgenodigd om de sportieve deelnemers aan te moedigen. 

Deze foto maakten we in 2018 enkele seconden voor de start. Naast het leveren van een sportieve prestatie staan gezelligheid en beweging mogelijk maken voor anderen voorop. Door deel te nemen ondersteun je de mogelijkheden van mensen met een verstandelijke beperking om te sporten. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Trimclub ABC organiseert de loop niet alleen. De trimclub doet dit samen met ASVZ, locatie Merwebolder. ASVZ is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en dit dit jaar vijftig jaar bestaat.

Start
De Bolderloop is er voor iedereen en niet alleen voor de geoefende lopers. Zowel beginnende lopers als prestatielopers zijn van harte welkom. Om 10.30 uur klinkt het startsein. Voor de eerste drie lopers die aankomen zijn er per afstand en per geslacht (m/v) prijzen beschikbaar. Iedereen, die daarna binnenkomt, wacht een warm onthaal. En voor alle lopers is er na afloop een heerlijke traktatie. Douches en omkleedgelegenheid zijn op het terrein aanwezig. In 2018 deden meer dan 230 lopers mee aan de Bolderloop. 

Inschrijven
Wie wil deelnemen aan de Bolderloop moet zich vooraf inschrijven. Dat kan voor de afstanden 6 en 10 kilometer tussen 09.30 uur tot 10.15 uur op het terrein van ASVZ. Het inschrijfgeld bedraagt minimaal € 5, – per loper. Alle inkomsten zijn bestemd voor de afdeling beweging van ASVZ locatie Merwebolder, die de opbrengst gebruikt voor de aanschaf van fitness en krachttraining apparatuur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld