Boekhandel Tweeërlei start met verkoopproducten Israël

SLIEDRECHT – Boekhandel Tweeërlei gelegen aan Dr. Langeveldplein 10 verkoopt al ruim twintig jaar boeken in Sliedrecht. Sinds kort bieden zij ook een kleinschalig assortiment cadeauartikelen en Israëlproducten aan.

Naast een lekker leesboek voor jezelf, kun je nu ook een leuk cadeau kopen. (Foto boekhandel Tweeërlei)

De reden dat boekhandel Tweeërlei nu deze stap maakt is, hoe kan het ook anders, tweeledig.

Wijn
Op 14 mei 2023 is het 75 jaar geleden dat David Ben Gurion de onafhankelijkheid van de staat Israël uitriep. “Een bijzonder jubileum, waar wereldwijd bij wordt stilgestaan. Op dit feestelijke moment leek het gepast om de Israëlproducten extra in het zonnetje te zetten”, vertelt Jiska Gelderman van boekhandel Tweeërlei. Voor dit jubileum zijn er speciale Israël producten. Zo is er een diep granaatrode Cabernet Sauvignon, in een speciale jubileum wijnfles.

Wijn en meer
De fles is voorzien van een prachtig etiket, ook niet wijndrinkers zouden de fles een mooi plekje in/op een kast moeten geven. “Een beter cadeau aan een Israël-vriend kan ik me niet voorstellen”, laat Arjan Gelderman weten. Naast de jubileumfles heeft boekhandel Tweeërlei nog een paar heerlijke wijnen op de plank staan, onder andere diverse smaken van de Ben Ami. Vlakbij de wijnen vind je handgemaakte zeepjes, met het wapen van Israël erop, die echt heerlijk ruiken. Gelderman: “Je moet echt eens even binnenlopen.”

Actiedag
Om het Israël-weekend extra feestelijk in te luiden, houdt boekhandel Tweeërlei zaterdag 13 mei 2023 een actiedag. Deze dag zijn er diverse kortingen op gebruikte boeken en zijn de Israëlproducten in de aanbieding. Noteer de datum in de agenda voor een bezoekje aan boekhandel. De andere reden dat Tweeërlei het assortiment uitbreidt met cadeauartikelen, is dat zij graag een groter publiek willen bedienen in hun winkel.

Vaderdag en moederdag
Daarom zijn er naast de Israël producten ook kurkenonderzetters, met krachtige woorden erop, bible wax markeerstiften, diverse schitterende journalboekjes, o.a. met de tekst ‘Be Strong’ met bijpassende bookmark en pen te vinden. Dit laatste is een leuke tip voor vaderdag. Voor moederdag is het net nieuw uitgekomen boek ‘Gezinsstilleven’ van Gerjanne van Lagen een goede aanrader, laat Jiska nog weten. Meer hierover is terug te vinden op hun Instagram pagina boekhandel_2erlei. Als laatste tip: houdt de website goed in de gaten, want er wordt hard gewerkt aan digitalisering. Maar het liefst verwelkomt de familie Gelderman je in de boekhandel zelf, tegenover de muziektent.

Foto onder.
(Foto boekhandel Tweeërlei)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld