Boek ‘Stad & Streek, deze week!’ krijgt plaats bij Historische Vereniging Sliedrecht

SLIEDRECHT – Het boek ‘Stad & Streek, deze week!’, honderd portretten van inwoners van de Alblasserwaard onder wie verschillende inwoners van Sliedrecht, is maandagmiddag 10 januari 2022 aangeboden aan de Historische Vereniging Sliedrecht (HVS).

Fotograaf Richard van Hoek, verantwoordelijk voor honderd prachtige portretfoto’s in het boek, overhandigde de uitgave maandagmiddag aan Remco v.d. Ven, voorzitter HVS a.i. Dat gebeurde nadat de HVS een fotoboek van Erna Dijkstra over de historie en sloop van het voormalige ziekenhuis had gekregen. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Ruim twintig jaar geleden maakten fotograaf Richard van Hoek en auteur-journalist Peter Donk het boek met de portretten. Aanleiding voor het bijna 500 pagina’s tellende boek waren interviews van Donk uitgezonden op de streekomroep MerweRadio. De uitgave krijgt een plaatsje in Het Onderhuys bij de Historische Vereniging Sliedrecht. 

1 gedachte over “Boek ‘Stad & Streek, deze week!’ krijgt plaats bij Historische Vereniging Sliedrecht”

  1. Zo Remco, jij mag je op dit moment “wereldkampioen boekoverhandiging” noemen. Gefeliciteerd met deze prestatie! Wie doe je dit na?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld