Boek historie De Bonkelaar kan worden besteld

SLIEDRECHT – Het boek over de roemrijke en tumultvolle geschiedenis van theater en cultureel centrum De Bonkelaar kan worden besteld. De uitgave over de historie telt 258 pagina’s.  

Het boek ‘De Bonkelaar, de trots van Sliedrecht – de roemrijke en tumultvolle jaren ’70, ’80 en ’90’. Dit is de omslag. De eerste oplage telt 500 exemplaren en de makers spreken over een collectors item. 

De voorinschrijving is geopend en bestellen kan hier online. Je kan kiezen het boek op te halen bij Drukkerij Van den Dool aan Industrieweg 4 voor het bedrag van € 29,95. Of je kunt het boek laten opsturen en dan zijn de kosten € 37,45. Let goed op bij het bestellen dat je de juiste optie aanklikt. Het ISBN-nummer van het boek is: 978-90-72188-14-4 en het boek is een initiatief van Michiel van Houselt. Zodra het boek klaar is voor verzending of kan worden opgehaald, bericht Sliedrecht24 daarover.

(Foto Historisch Archief Sliedrecht)

3 gedachten over “Boek historie De Bonkelaar kan worden besteld”

  1. Trots van Sliedrecht ? Dit was toch dat pand waar elk jaar minstens een kwart miljoen bijgelegd moest worden én niet in de schaduw kon staan van theatertje ‘De Willem’ ? Waar t enige continue was dat de Golden Earing steeds maar wéér en wéér geboekt werden en wat, naar goed Sliedrechts gebruik voor een appel en een ei aan een aannemer verkocht werd?
    Ik geloof dat er hier sprake is van een wel héél selectief geheugen, neemt niet weg dat t vast een aardig jeudsentiment-boek zal zijn

  2. Toch heel bijzonder dat in het bestelproces bij de keuze voor afhalen zonder verzendkosten / geen verzendkosten toch iedere keer 2,95 verzendkosten blijft terugkomen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld