Bloom stopt op Burgemeester Winklerplein

SLIEDRECHT – Bloom, bekend van bloemstukken, bloemen en decoraties, aan het Burgemeester Winklerplein 47 gaat mogelijk aankomende week al sluiten. “Een datum heb ik nog niet. Dat hangt af hoe snel we de winkel kunnen uitverkopen”, zegt eigenaar Job Wildeboer Schut. Zeker is dat de sluiting voor de kerst is. In het huurpand komt Mostert Bloemen.

Job Wildeboer Schut heeft Bloom tien jaar gehad op het Burgemeester Winklerplein. (Foto Bloom)

Wildeboer Schut had afgelopen zomer nog plannen voor een verbouwing, maar die gingen in de ijskast toen een vriend hem vroeg om bij hem bedrijfsleider te worden.

Nieuwe gebruiker
Hij werkt nu als bedrijfsleider in een bakkerij in Rotterdam. Wilderboer Schut: “De beslissing kwam dus van de één op de andere dag en we zagen af van de verbouwing. Weet je wat het is? Als winkelier stond ik er op het Burgemeester Winklerplein alleen voor. Je moet alles alleen doen. Dat is anders bij de goede vriend. Die heeft feedback.” Wildeboer Schut had graag wat eerder gestopt, maar hij kon niet snel genoeg uit het gehuurde pand stappen. Of het personeel ook meegaat naar de nieuwe gebruiker Mostert Bloemen is hem niet bekend. “Daar ga ik niet over!” De naam Bloom verdwijnt helemaal.

1 gedachte over “Bloom stopt op Burgemeester Winklerplein”

  1. Zo jammer dat er geen BLOOM meer is, mis jullie enorm.

    Job, succes in je nieuwe baan en ik hoop het personeel weer te mogen ontmoeten bij Mosterd bloemen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld