Oishi Fusion
VeiligGoed

Bijna zeventig leden van kerk schuiven aan bij ‘running diner’

SLIEDRECHT – Leden van de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat gingen zaterdagavond 8 februari 2020 bij elkaar op visite. Het was nog een stapje meer. Ze aten in groepjes en op verschillende adressen een voorgerecht en hoofdgerecht. Gezamenlijk werd van een nagerecht gesmuld. 

Elkaar ontmoeten en samen met het gesprek aangaan. Het nagerecht werd rond 20.45 uur gezamenlijk genuttigd in gebouw De Voorhof. (Foto Gereformeerde Kerk)

De organisatie was in handen van de afd. Vorming & Toerusting van de kerk. In totaal deden dit jaar 66 leden van de kerkelijke gemeente mee. Dat waren er weer meer dan vorig jaar. 

Programma
Leden van de kerkelijke gemeente konden zich vooraf opgeven en aangeven welke rol ze wilden, die van kok of gast. Bij aankomst hoorden de gasten naar welke ‘kok’ ze toe zouden gaan, bij wie voor het voorgerecht (18.00 uur) en bij wie het hoofdgerecht (19.15 uur) zou worden genuttigd. Kinderen tot twaalf jaar mochten gratis aanschuiven. Voor het nagerecht (20.45 uur) werd verzameld en afgesloten in gebouw De Voorhof. 

1 gedachte over “Bijna zeventig leden van kerk schuiven aan bij ‘running diner’”

  1. Mooi initiatief, zo kan de kerk ook zijn en moet hij in de toekomst worden open en gastvrij

Plaats een reactie

*=Verplicht veld