Bijna honderd Sliedrechters melden zich bij Camera in Beeld van politie

SLIEDRECHT – Landelijk zijn er bij Camera in Beeld van de politie 200.000 aanmeldingen, waarvan al bijna honderd uit Sliedrecht. Dat bericht maandag 14 januari 2019 de politie. Om hen te helpen bij het oplossen van misdrijven kunnen burgers en bedrijven hun bewakingscamera aanmelden. 

De plaats waar de camera’s hangen, wordt opgeslagen in een databank. Daardoor krijgt de politie een overzicht en kan een beroep op de beelden worden gedaan bij een misdaad. 

“Als basisteam roepen we particulieren en ondernemers op om hun camera’s aan te melden, voor het project Camera in Beeld. Door een overzicht te krijgen van waar camera’s zoal hangen in diverse gemeenten kunnen daders sneller worden opgepakt. Maar dat niet alleen – slachtoffers kunnen ook sneller over hun zaak worden geïnformeerd als een zaak voorspoedig verloopt”, schrijft de Politie Drechtsteden Buiten.

Aanmelden
Heb jij ook een camera en deze nog niet aangemeld? Meld jouw (dummy) camera dan aan via deze link

2 gedachten over “Bijna honderd Sliedrechters melden zich bij Camera in Beeld van politie”

  1. Net even contact gehad met de politie na je reactie. We wilden weten hoe het zit. Je mag contact met hen opnemen. Als politie willen ze altijd graag beelden als bewijs gebruiken en justitie bepaalt het uiteindelijk. Neem contact op met de wijkagent!

  2. Dit vind ik zo met 2 maten meten
    Als ik een diefstal in de winkel heb gehad en ik kom met de beelden naar de politie dan krijg ik als antwoord
    SORRY MAAR WIJ MOGEN DEZE BEELDEN NIET GEBRUIKEN

    Waarom dan wel als de politie zelf de beelden nodig heeft
    Heel vreemde gang van zaken

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld