Bijbelweek in tenten op ijsbaanterrein

SLIEDRECHT- De Hervormde Gemeente Sliedrecht organiseert in de herfstvakantie van 19 tot en met 25 oktober 2015 ‘de Bijbelweek’. Het evenement wordt gehouden op het ijsbaanterrein. De toegang is gratis.

Op het ijsbaanterrein verschijnen twee grote tenten, waarin activiteiten voor alle inwoners van Sliedrecht plaatsvinden. Het thema is dit jaar: ‘De Bouwplaats’. (Foto Matthijs Huijzer / Hervormde Gemeente Sliedrecht)

Kinderen uit groep 1 t/m 6 zijn tijdens de KinderBijbelWeek welkom op  dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen van 09.30 tot 11.45 uur. De tent is open vanaf 9.15. Op het programma staat  onder andere een toneelstuk, zingen en knutselen. Op donderdag is er een spelochtend met aansluitend pannenkoeken eten. Op donderdag is groot en klein welkom van 12.00 tot 13.00 uur, om met elkaar de week af te sluiten en het laatste deel van het toneelstuk te kijken.

TienerBijbelWeek
Op diezelfde dagen zijn ook de tieners welkom op het ijsbaanterrein voor de TienerBijbelWeek. Deze week is bedoeld voor tieners uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 t/m 3 van het voortgezet onderwijs. Dinsdag duurt het programma van 13.30 tot 20.00 uur, woensdag van 15.00 tot 22.00 uur en donderdag van 13.30 tot 21.00 uur. Ook  deze groep kan meedoen aan verschillende activiteiten, zoals sketches, discussie, bouwen, verhalen en chillen.

Senioren
Voor senioren is er woensdagmiddag 21 oktobervan 14.30 tot 16.15 uur een zangmiddag. Vanaf 14.15 uur is de tent open en worden met elkaar psalmen en liederen gezongen, onder leiding van Gijs Zonnenberg. Rianne Stouten staat stil bij het thema ‘De Bouwplaats’.

Thema-avond
Op maandagavond 19 oktober zijn alle Sliedrechters, zowel jong als oud, welkom om stil te staan bij het thema ‘Vergeving, bouwen aan herstel’. Christian Verwoerd zorgt voor de muzikale bijdrage. De tent is open vanaf 19.30 uur. Voor en na het programma is er tijd voor koffie, thee, fris en ontmoeting.

Mannen
Speciaal voor de mannen van Sliedrecht wordt een ontbijt georganiseerd, waarbij wordt gesproken en nagedacht over man-zijn in 2015. Dit onder leiding van ds. Bart de Bruin. De ochtend begint om 6.30 uur en duurt tot ongeveer 09.00 uur. Eerder vertrekken van het ontbijt is mogelijk.

Themadienst
Zondag 25 oktober is er om 10.45 uur een themadienst met ds. H.J. van der Veen in de Grote Kerk, hoek Stationsweg/Kerkbuurt. Er is kinderoppas aanwezig in het naastgelegen Dienstgebouw. Na de dienst is er tijd voor koffie, thee, fris en ontmoeting.

Zie voor meer informatie de website Echt Belangrijk.

3 gedachten over “Bijbelweek in tenten op ijsbaanterrein”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld