Bijbelfeest tijdens herfstvakantie voor jonge kinderen, tieners en jongeren

SLIEDRECHT – In de herfstvakantie, van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober 2023, wordt voor jonge kinderen, tieners en jongeren het Bijbelfeest gevierd.

Alle activiteiten en een afsluitende dienst vinden plaats in en rond de Maranatha Kerk aan Lijsterweg 2. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. (Archieffoto Hervormd Sliedrecht)

Tijdens de ochtendprogramma’s voor  kinderen is er op het plein van de kerk een koffietent te vinden. Deze is voor iedereen toegankelijk. Bij het brengen/halen van de kinderen of om zomaar even binnen lopen om wat warms te drinken met lekkers erbij.

Toneelstuk
Voor kinderen uit groep 1 t/m 5 is op woensdagochtend 18 oktober én donderdagochtend 19 oktober 2023 van 9.30-12.00 uur een feestelijk programma met het thema ‘Tel maar mee!’. Samen zingen, kijken naar een toneelstuk, knutselen en nog veel meer. Op donderdagavond is er om 18.45 uur een voorstelling door Matthijs Vlaardingerbroek welke ook over het thema ‘Tel maar mee’ zal gaan.

Geknutselde fakkel / lampion
De kinderen die in de ochtend hebben geknutseld op het KinderBijbelfeest worden om 18.15 uur al verwacht op het schoolplein van de Prins Willem Alexanderschool met hun geknutselde fakkel/lampion. Van daaruit loopt de groep gezamenlijk naar de voorstelling in de Maranatha Kerk. Deze voorstelling is ook toegankelijke voor (groot)ouders / verzorgers en andere belangstellenden. Na de voorstelling is er wat te drinken en is er een warm broodje knakworst. Alle onderdelen zijn ook los van elkaar te bezoeken.

Avondactiviteiten
Woensdagavond 18 oktober 2023 staan om 17.30 uur de deuren open voor tieners uit groep 6 t/m 8. Met een spel, eten en kampvuur belooft het een gezellige avond te worden die tot ca. 21.30 uur duurt. Voor wie 12 jaar of ouder is, is de witte tent bij de Maranatha Kerk op donderdagavond 19 oktober tussen 20.00 – 22.00 uur open. Ook hier zal een spel en kampvuur niet ontbreken.

Kerkdienst
Het Bijbelfeest wordt afgesloten met een feestelijke dienst op zondag 22 oktober, welke om 9.30 uur begint. In deze slotdienst is aandacht voor wat de kinderen en tieners de dagen ervoor hebben gehoord en gedaan. Na deze dienst is er koffie/fris met zelfgebakken koek. Meer informatie over het Bijbelfeest staat hier online

Plaats een reactie

*=Verplicht veld