Bijbeldag voor jonge kinderen en tieners

SLIEDRECHT – De Hervormde Gemeente Sliedrecht houdt ook tijdens deze voorjaarsvakantie twee keer een Bijbeldag. Voor jonge kinderen is dat woensdag 2 maart 2022 en voor tieners vrijdag 4 maart 2022. Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Dit was tijdens een Bijbeldag een aantal jaren geleden. Ook toen werd er door de kinderen geknutseld. (Archieffoto Brenda Donk / Sliedrecht24)

Voor kinderen uit groep 1 t/m 5 gaan de deuren van de Maranathakerk (Lijsterweg 2) om 09.15 uur open. Van 09.30 – 11.45 uur kunnen zij daar zingen, kletsen, knutselen en luisteren. Het belooft een gezellige en feestelijke morgen te worden, waarbij het thema is ‘Hallo, contact?!’. Alle kinderen zijn welkom, en neem gezellig iemand mee!  In de middag komt kindertheater Onwijz een speciale voorstelling geven! Dan zijn de kinderen welkom van 13.30 – 15.00 uur. Ouders kunnen dan eventueel ook blijven.

Tieners
Voor tieners van tien jaar en ouder is er een actief en gezellig programma samengesteld. Tieners zijn welkom om 13.00 uur bij gebouw De Handpalm aan de Merwestraat. Omdat men met de auto vertrekt naar Rotterdam, is het goed om op tijd te komen. Voor de deelnemers van 10-12 jaar duurt het programma tot ca. 20.00 uur. Voor de deelnemers van 12 jaar en ouder duurt het programma tot ongeveer 21.00 uur. Maaltijd is bij het programma inbegrepen.

Aanmelden
Opgeven kan hier online. Ook als je wilt helpen. Het is niet verplicht, maar wel prettig voor de voorbereiding. Voor meer informatie over activiteiten, achtergronden en / of praktische vragen kan je een e-mail sturen naar: info@echtbelangrijk.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld