Bierfestival HopperDePop op horecaplein aan Kerkbuurt trekt tientallen mensen

SLIEDRECHT – Er zou weleens een nieuwe traditie geboren kunnen zijn. Op het horecaplein aan het begin van winkelpromenade Kerkbuurt kon zaterdag 27 augustus 2022 vanaf halverwege de middag een plaatsje op het terras worden gezocht om te genieten van (lokale) bier. Als er een plaatsje te vinden was, want tientallen mensen waren op bierfestival HopperDePop afgekomen. Aan het eind van de middag was er volgens de organisatie sprake van enkele honderden. Voor de eerste keer werd het evenement gehouden.

Eén van de bieren was afkomstig van brouwer D’n Slydregtse Heul. Inmiddels zijn er vijf soorten op de markt. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De horecazaken The Moonshine, Spek&Bonen, Smokin Barrels en Bel Panini organiseerden dit samen. Het evenement is gratis toegankelijk. Vervolgens konden verschillende bieren worden genuttigd, waaronder speciaal bieren.

Tekst gaat verder onder tweet.

Brouwerijen
Er stonden onder meer verschillende bierstands en proeverijen, een podium met drie live-acts, een springkussen voor de kinderen, een BBQ smoker voor de lekkere trek, een verkoelend ijsje van GEBO Gelato en speciaalbieren. Naast het assortiment van de ondernemer zelf waren D’n Slydregtse Heul (Sliedrecht), Gantelwasser (Papendrecht), ‘T IJ (Amsterdam), Kees (Middelburg), ’t Uiltje (Haarlem), Kompaan (Den Haag), Vet & Lazy (Rotterdam), De Werf (Enkhuizen) en Blikken Bar met het nieuwste assortiment aanwezig. Muziek was er met live-acts. Het duurt nog tot 22.00 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld