Bewustwordingsbijeenkomst KVO Winklerplein

SLIEDRECHT – Voor ondernemers van het Burgemeester Winklerplein vindt woensdag 16 november 2016 een bewustwordingsbijeenkomst plaats voor de ondernemers van het Burg. Winklerplein. Locatie en programma zijn nog niet bekend. Wel de tijd, van 19.00-22.00 uur. 

Samen wordt gesproken over een schoner, heler en veiliger Burgemeester Winklerplein. ((Foto Fenna Kwakernaak / Sliedrecht24)

Het programma van deze avond omvat onder andere de resultaten van de ochtend- en de avondschouw van dinsdag 13 september 2016. De bewustwordingsbijeenkomst is een vervolg op drie eerder georganiseerde bijeenkomsten die in het teken stonden van winkeldiefstal (“jatten met Jaap”), overvallen en “de onweerstaanbare verkoper”. 

Leden werkgroep
De organisatie van de bijeenkomst is in handen van de werkgroep Keurmerk veilig Ondernemen die bestaat uit ondernemers, brandweer, politie, gemeente en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Daarin zijn vertegenwoordigd: Fred Stuij (criminaliteitspreventie), Piet Boogaard (ondernemer BW-plein), Machiel Pranger (ondernemer BW-plein), Leo de Waal (Brandweer), Simon Stremler (Politie), Guus Hanegraaf (Gemeente Sliedrecht) en Esther Smit (Gemeente Sliedrecht). 

Aanmelden
Wie wil deelnemen, kan zich per e-mail aanmelden bij de accountmanager bedrijven Esther Smit, e.smit@sliedrecht.nl of via de ondernemersvereniging info@apotheekhoogland.nl 

2 gedachten over “Bewustwordingsbijeenkomst KVO Winklerplein”

  1. Misschien zijn dan al wat resultaten bekent onderzoek Randstad-koopstromen-onderzoek 2016. Gemeente Sliedrecht en provincie Zuid-Holland willen medewerking van bewoners o.a. over winkelaanbod online kopen. Buiten sliedrecht kopen. Waarom, etc.? Ook het Burgemeester Winklerplein kwam aanbod.

  2. Een veiliger en rustiger BW-plein: grote supermarkt (AH) weg; naar nieuwe locatie! Dit is geen plek voor een grote supermarkt, past meer aan de rand van een gemeente. S.v.p. dit punt meenemen in overwegingen!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld