Oishi Fusion

Bewoners flat Valkhof zijn herrie en overlast meer dan zat

SLIEDRECHT – “We wonen in één grote bouwput. Amper een parkeerplek en de gemeente geeft niet thuis.” Bewoners bij flat Valkhof zijn de overlast door werkzaamheden, die nu al maanden duren, ‘zat’. Rond de flat wordt gewerkt aan warmtenet. 

Dit is de bouwput. Verschillende keren hebben bewoners de gemeente gebeld met klachten. Enkele bewoners voelen zich radeloos en trokken bij online krant Sliedrecht24 aan de bel. 

Bewoners hebben een groot probleem om na 17.00 uur hun auto te kunnen parkeren bij de flat vanwege een tijdelijk tekort aan parkeerplaatsen. Wel wordt volgens hen aan foutparkeerders een bekeuring uitgedeeld. De bewoners vinden dat onvoldoende rekening wordt gehouden met de situatie. In de nacht klinkt de herrie van machines, die blijven draaien. Ook een hulpvraag aan werklui wordt niet op prijs gesteld. “Bijvoorbeeld als je vraagt om even te helpen om bij de vuilcontainer te komen. Een oudere vrouw is met haar rollator gevallen, omdat ze niet normaal bij de container kan komen”, aldus een bewoonster. Ook hulpdiensten – zeggen bewoners – kunnen wat lastig bij de flat komen. 

4 gedachten over “Bewoners flat Valkhof zijn herrie en overlast meer dan zat”

  1. Door de werkzaamheden parkeren de bewoners hun auto in de omgeving ( stobbe) zodat de bewoners 2 straten verderop moeten parkeren

  2. Lekker voor het milieu al die draaiende apparatuur dag en nacht maar alles moet wijken voor die idioterie om van het gas te moeten en dat alleen in Nederland….

  3. Ben zelf een hulpverlener in deze flat, maar het is een drama.
    Stel ik vraag met spoed een hulpdienst ? Moeten de ambuclance dan met de kar over het zand heen en smal over de stoep waar de hekken tegen de fietsen staan ?

  4. Tja, als het de aannemer is die tegewoordig alles doet hier in de gemeente dan begrijp ik het wel ja….prijs het laagst dus dan mag het niks geen extra service kosten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld