Bewoners en verenigingen uitgenodigd voor informatieavond noord-zuidverbinding

SLIEDRECHT – Raadsleden wisten tot maandagmiddag nog van niets en aan de media stuurde de gemeente Sliedrecht tot heden geen uitnodiging. Maar gelukkig zijn er andere kanalen die dan de informatie wel verspreiden. Donderdag 28 september 2023 is er een informatieavond voor bewoners en verenigingen in partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 over de doorsteek vanuit Sliedrecht-Zuid naar Sliedrecht-Noord. Deze bijeenkomst over de noord-zuidverbinding is van 19.00 – 21.00 uur. 

Dit is één van de voorgenomen Noord-Zuid-verbindingen tussen de Thorbeckelaan, achter de Lockhorst aan met aansluiting op de Sportlaan. Alle varianten die door bewoners en verenigingen zijn aangedragen zijn volgens Van Deursen meegenomen in de variantenstudie. (Kaart Programma Ruimtelijke Vernieuwing 2022-2030)

Projectleider Noord-Zuidverbinding Frans van Deursen neemt de aanwezigen mee in de resultaten van de variantenstudie. Tijdens eerdere bijeenkomsten zijn er ideeën opgehaald over de verschillende mogelijkheden. Verschillende inwoners zijn kritisch over de doorsteek van zuid naar noord. 

1 gedachte over “Bewoners en verenigingen uitgenodigd voor informatieavond noord-zuidverbinding”

  1. Dit is weer een duidelijke vorm van politieke spelletjes. in eerste instantie wordt een te groot plan gepresenteerd met een hele brede brug over de A15 waarbij veel grond gebruikt wordt en die ruim boven het budget is. Hierop zal veel kritiek komen. Daarna komen ze met een nieuwe variant, die eigenlijk gewenste variant. Tegen de mensen die tegen de eerste variant waren wordt gezegd dat ze naar hen geluisterd hebben en de plannen hebben aangepast, nu niet meer zeuren.
    En zo heeft het college wat ze wil.
    Zo zal waarschijnlijk de dure fietstunnel er ook nooit komen, want dan zal het geld wel op zijn en er zijn toch al twee mogelijkheden om over of onder het spoor door te komen. Als de wethouder nu zegt dat daar op termijn naar gekeken wordt dan betekend dat meestal geen prioriteit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld