Bevrijdingsdag 2024 in beeld

SLIEDRECHT – Sliedrecht viert voor het eerst in de geschiedenis Bevrijdingsdag op zondag 5 mei 2024 met activiteiten. Dat dit mogelijk is, trok de afgelopen week zelfs landelijk de aandacht. De activiteiten spelen zich af rond het Dr. Langeveldplein, met name in de middag en vroege avond.

In de ochtend stapten in de gemeentehaven veel mensen aan boord voor de bevrijdingsvaartocht door de Biesbosch. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Hans van der Aa.

13 gedachten over “Bevrijdingsdag 2024 in beeld”

 1. Iedereen heeft zijn of haar principes. Dus er wordt altijd wel iemand uitgesloten als je daar rekening mee wilt houden.
  Ik heb ook mijn principes ,maar in bepaalde gevallen denk ik dan” jammer maar helaas” en zanik daar dan verder niet over. Als ik jonger zou zijn was ik zondag ook op het Langeveldplein geweest. Maar ik heb er zelf , gezien mijn leeftijd voor gekozen om de vrijheid thuis te vieren.

 2. Waarom niet op zondag??? Omdat je dan een grote groep mensen uitsluit om aan activiteiten deel te nemen. Wat voor mensen? Zij die voor hun principe staan!

 3. Je bent het levende voorbeeld, Kees.
  Wij hebben geen baat bij reageren op elkaar. Lezen elke reactie en dat kost tijd.
  Tijd die niet in het maken van een nieuwsartikel wordt gestoken. Maar bij weinig media is mogelijk wat hier kan.
  We hebben drukke weken achter de rug en dan hebben we het erover wat het beste is.
  Soms kwamen er veertig of vijftig reacties per dag binnen. Een aantal voldoet dan niet aan toelating. Maar alles moet vooraf wel door ons worden gelezen.
  We kennen verder de regels (zie pagina ‘Van de redactie’). Anoniem komt vb. niet online.

 4. @Redactie Sliedrecht24;

  Is nou echt de lezer oorzaak van het feit dat op elkaar weer mogelijk is of… hebben jullie misschien ook baat bij lezers die op elkaar reageren door de extra clicks die dit genereert? Vasthouden aan jullie eerder ingenomen standpunt hierover en hier naar handelen had mijns inziens sterker geweest.

 5. Het was een super bootreis.
  Een oorlog gaat op zondag ook gewoon door.
  Door het geloof ontstaat vaak oorlog.

 6. Geweldig
  En lekker dat het nu ook op zondag kan .
  Volgens mij heeft niemand er last van gehad.
  Dus zal het nog goed komen in deze gemeente.
  Om iets meer toe te laten op zondag

 7. Zondag of niet, willen we echt dat kleine kinderen liedjes als ‘zwemmen in Bacardi-lemon’ en ‘Kachel dus ik waggel’ staan mee te zingen op het podium? Willen we dat als normaal beschouwen? Ik kan het me niet voorstellen.

 8. Geweldige dag gehad met een prachtige tocht door de Biesbosch met de boot.
  Fijn dat het mocht!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld