Bevrijdingsdag 2022 in beeld

SLIEDRECHT – Het was weer een ouderwetse Bevrijdingsdag met tal van festiviteiten. Van een vaartocht tot spel voor kinderen. Van een lampionnenoptocht met muziekvereniging Wilhelmus tot een havenconcert met muziekvereniging Crescendo. De afsluiting van de dag was grandioos.

Het was donderdagavond genieten van de lasershow, vuurwerk; zanger Lee Towers, The Jody Singers en Big Band Blast! gaven een fantastische show in de muziektent. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De horeca zorgde voor een hapje en een drankje. Bevrijdingsdag 2022 in beeld met foto’s van Sliedrecht24-fotografen Hans van der Aa, Peter Donk en Ruben van der Sterren. In willekeurige volgorde…

 

3 gedachten over “Bevrijdingsdag 2022 in beeld”

  1. Gezien de kritiek die er is geleverd op de afwezigheid van Showkorps Wilhelmus tijdens koningsdag hoop ik dat feest een beetje een doekje mag zijn voor het bloeden.

  2. Groot compliment voor lasershow en vuurwerk. Prachtig verzorgd en flitsend en snel gebracht. In tegenstelling tot koningsdag was het geluid nu op een normaal niveau echter voor het publiek verder vanaf het water hadden de boxen onvoldoende bereik maar kniesoor die daar op let. Crescendo ook goed gespeeld. Kortom een groot succes.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld