Bestuur Baggerfestival bereidt met nieuw elan vijftiende editie evenement voor

SLIEDRECHT – Het Baggerfestival heeft het bestuur vernieuwd. In juni 2025 (datum volgt nog – red.) vindt de vijftiende editie plaats. Daarvoor zijn de voorbereidingen begonnen. Het volgende Baggerfestival zet de moderne ontwikkelingen in de maritieme sector langs de Merwede, maar ook van buiten de regio, in de schijnwerpers.

Op de foto v.l.n.r. Edwin Bronwasser, Jantine van Wingerden, Sebastiaan van der Linde, Daniëlle de Visser, Joost de Jong, Alexander Kieft en Gertjan van Ravenswaaij. (Foto Maxime Haak – Maxgraphy.nl)

Daarnaast is er weer veel ruimte voor de technische opleidingen. Passend in deze tijd is er ook aandacht voor vergroening en circulariteit, bijvoorbeeld in het concreet terugdringen van de hoeveelheid afval tijdens het festival. Binnenkort zal het bestuur de eerste elementen van het programma bekendmaken.

Nieuwe bestuursleden
Tijdens een speciale bestuursvergadering werd onlangs afscheid genomen van uitgaande bestuursleden Adrie Stuij, Rick van de Weg, Albert Visser, Gerrit den Dunnen en Hans van Andel, die allen bij meerdere edities van het Baggerfestival betrokken zijn geweest. Als hun opvolgers zijn Daniëlle de Visser, Jantine van Wingerden, Alexander Kieft en Joost de Jong toegetreden. De laatste drie als respectievelijk secretaris, penningmeester en voorzitter. Daarnaast bestaat het bestuur uit Sebastiaan van der Linde, Gertjan van Ravenswaaij en Edwin Bronwasser, die reeds als bestuursleden bij de organisatie van eerdere Baggerfestivals waren betrokken. 

Tekst gaat verder onder logo.

Sponsoring
Om weer tot een spetterend evenement te komen, passend in de traditie van de voorgaande veertien edities, wordt de sponsorwerving opgestart. Een flink aantal Sliedrechtse bedrijven heeft reeds aangegeven het Baggerfestival te willen ondersteunen. Voor informatie en/of aanmeldingen: sponsoring@baggerfestival.nl

1 gedachte over “Bestuur Baggerfestival bereidt met nieuw elan vijftiende editie evenement voor”

  1. Veel succes bestuur Baggerfestival!
    Fijn dat er weer mensen bereidt zijn dit op te pakken👍🏻

Plaats een reactie

*=Verplicht veld