Beperkt treinverkeer tussen Dordrecht-Gorinchem

SLIEDRECHT / REGIO – Vanwege werkzaamheden aan het spoor zijn er wijzigingen in de dienstregeling op het treintraject Dordrecht – Gorinchem in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 februari 2016 en op dinsdag 2 februari 2016 in de ochtend. Dat bericht vervoerder Arriva.

Treinen rijden die nacht niet of op een ander tijdstip. (Foto Arriva)

Nacht
Dinsdag 2 februari 2016 rijdt de trein van Dordrecht (00:38) naar Gorinchem niet. Het advies om een half uur eerder de trein te pakken. De trein van Dordrecht (01:08) naar Gorinchem rijdt niet tussen Dordrecht en Dordrecht Stadspolders. Hier is het advies om met de Arriva-bus te reizen en over te stappen in Stadspolders op de trein naar Gorinchem. De trein van Stadspolders naar Gorinchem rijdt 19 minuten later dan gebruikelijk. De trein van Geldermalsen (01:09) naar Dordrecht rijdt niet tussen Gorinchem en Dordrecht. Het advies is hier stap in Gorinchem over op de extra trein. Er rijdt een extra trein van Gorinchem (01:55) naar Dordrecht Stadspolders. Arriva adviseert met de extra trein naar Stadpolders te reizen en over te stappen op de Arriva-bus naar Dordrecht.

Ochtend
Reist u dinsdagochtend 2 februari? De trein van Dordrecht (04:41) naar Geldermalsen rijdt niet tussen Dordrecht en Dordrecht Stadspolders. Arriva adviseert hier een uur later met de trein te reizen. De trein van Dordrecht (05:06) naar Geldermalsen rijdt niet tussen Dordrecht en Sliedrecht. Het advies aan reizigers in Dordrecht is om een half uur later met de trein te gaan en het advies voor reizigers naar Dordrecht Stadspolders en Sliedrecht Baanhoek luidt ga een half uur eerder of een half uur later met de trein. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld