Benefietdiner Stichting ALS het je raakt levert mooi bedrag op

SLIEDRECHT – In Heeren van Slydregt vond maandagavond 11 juni 2018 een benefietdiner plaats in Heeren van Slydregt. De opbrengst is voor Stichting ALS het je raakt. Alle deelnemers hadden zich voor het speciale diner opgegeven. Op de avond werd zo’n € 4.100,– ingezameld. De zaal was met gereserveerde plaatsen uitverkocht.

De opbrengst van € 4.100,- gaat ook dit jaar weer naar Stichting ALShetjeraakt. Een regionale stichting met bijna honderd zwemmers die op 9 september 2018 meter gaan zwemmen in de Amsterdamse grachten. Een hecht team dat met een lach en een traan alles op alles zet om ALS van de kaart te vegen. (Foto Ger Biesheuvel)

Het ALS-diner was georganiseerd voor de Gorinchemse Stichting ALShetjeraakt. Wederom lag de organisatie in handen van de Amsterdam City zwemmers Klaas Zuur, Karin Biesheuvel en Loes Korevaar met hulp van chef kok van Heeren van Slydregt Arjan van der Haak. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Wederom had Arjan van der Haak zichzelf overtroffen met een overheerlijk viergangen menu dat aan de gasten geserveerd werd. Dit keer overtrof Arjan zichzelf nog eens om voor ALS patiënte Jolanda dit menu in volledig vloeibare vorm te serveren. Dank ook aan het bedienend personeel van het restaurant. Zij doneerde hun fooiengeld van ruim € 300,- ook aan St. ALShetjeraakt.  Marlies van Eunen van ALS Nederland vertelde tussen de gangen door over de vorderingen van de onderzoeken naar een medicijn voor de genadeloze ziekte ALS. Alle aanwezigen waren diep onder de indruk.

Meer informatie
Wil je die honderdste zwemmer worden, of wil je meer weten? Bezoek dan zeker de website en neem contact op. Naast zwemmen kun je nog veel meer doen om te helpen. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld