Benefietconcert Praise Him voor daklozen in Hongarije

SLIEDRECHT – Het christelijk gemengd Drechtstedenkooor Praise Him geeft zaterdag 21 mei 2022 een benefietconcert in de Grote Kerk, Kerkbuurt 131. De opbrengst is voor de daklozen in Tápióbicske, een plaats ten oosten van Boedepast in Hongarije. Het concert begint om 20.00 uur; de kerk is om 19.30 uur open.

Christelijk gemengd Drechtstedenkoor Praise Him hier tijdens een eerdere muziekuitvoering in het Concertgebouw in Amsterdam. (Archieffoto Praise Him)

Het koor staat onder leiding van Jan Quintus Zwart, het orgel wordt bespeeld door André van Vliet en achter de piano zit Kees de Bruin. 

Werkvakantie
Vanuit de Hervormde Gemeente Sliedrecht vindt er een werkvakantie plaats naar Tápióbicske. Twaalf jongeren gaan daar komende zomer heen en willen de daklozen helpen bouwen aan een toekomst. Daarvoor is geld nodig.  

Kaarten bestellen
Door het sturen van een e-mail (vermeld daarin het aantal volwassenen en kinderen) kan je kaarten bestellen. Kinderen t/m 14 jaar in gezinsverband mogen gratis naar binnen. Voor anderen geldt een toegangsprijs van € 10,– p.p. Betalen doe je vervolgens met een QR-code bij de ingang van de kerk of anders contant. Stuur de e-mail om kaarten klaar te leggen naar: jongerenreis2022@outlook.com

2 gedachten over “Benefietconcert Praise Him voor daklozen in Hongarije”

  1. 2 keer geprobeerd om kaarten te bestellen maar er wordt gewoon niet terug gebeld beetje slordig .

Plaats een reactie

*=Verplicht veld