Beloning voor wie weet waar kater Jakey is; Eigenaar hoopt op gouden tip

SLIEDRECHT – Kater Jakey is nu al dagen zoek en zijn baasje maakt zich ondertussen ernstig zorgen. De twaalf jaar oude poes verdween dinsdag 18 juni 2024 na het avondeten spoorloos in wijk de Grienden, omgeving Overlaat. De eigenaar looft een geldbedrag als beloning uit voor de gouden tip en de terugkeer van Jakey. 

Kater Jakey is gechipt, heeft een grijze vacht, gele ogen, knipje bovenin linker oor, en sinds kort is de rechter boven hoektand getrokken. 

“Graag vraag ik, indien u niet regelmatig in de schuur komt deze te controleren. Zoals alle katten is ook Jakey nieuwsgierig”, roept de eigenaar een ieder op. Wie weet waar Jakey nu is? Wie heeft Jakey gezien? Wie heeft de gouden tip? Je maakt de eigenaar van het dier erg blij. Mail naar: (…)

Update:
Vrijdagmorgen 5 juli 2024 is de kater gevonden bij een overbuurman in een kast.

2 gedachten over “Beloning voor wie weet waar kater Jakey is; Eigenaar hoopt op gouden tip”

  1. Misschien beter om de poes binnen te laten zodat andere mensen hier geen last van hebben, het is immers een huisdier…

  2. Misschien zit jullie poes wel in een schuur of garage van mensen die al een aantal dagen met vakantie zijn. Hebben jullie daar al aan gedacht.
    We weten uit ervaring hoe een dier gemist wordt als het niet meer thuis komt. We leven met jullie mee.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld