Beleef gratis bootcamp in maand januari

SLIEDRECHT – Francis Vlot van Vitaal Outdoor biedt net als vorig jaar een maand gratis bootcamp aan. Dat wordt de maand januari 2017 voor iedereen die zich voor zaterdag 24 december 2016 heeft aangemeld. 

Vorig jaar begon Vitaal Outdoor met deze succesvolle actie. Vlot: “Iedereen die zich voor december aanmeldde, mocht een maand lang gratis sporten in januari. Er hadden veel mensen zich aangemeld en waarvan 30 lid zijn gebleven. Ook dit jaar willen weer de actie doorvoeren.” (Foto Vitaal Outdoor)

Bootcamp is een training van een uur waarbij je een totale lichaamstraining krijgt met je eigen lichaamsgewicht of met gewichten. “In een uur tijd verbrand je ontzettend veel kcal en bouw je snel spieren en conditie op. Een mooie bijkomstigheid is dat het gezellig is in een groep, je op eigen temp de oefeningen kan doen, en dat het buiten is”, zegt Vlot. Mensen komen volgens haar veel te weinig buiten tegenwoordig. “En juist in de wintermaanden hebben we frisse lucht nodig om ons energieker en ontspannen te voelen.”

Oefeningen
Sporten moet volgens Francis Vlot weer leuk worden, maar ook effectief. Vlot: “Je komt voor resultaat of het nu is om fitter, een betere conditie of om slanker te worden. Daarom bieden we een gevarieerd programma, zodat alle systemen in het lichaam een keer worden aangesproken. Zo is er dinsdag is een kettelbel bootcamp, waarbij we met gewichten krachttraining verzorgen. Maar ook een stukje conditie komt om de hoek kijken. Donderdag verzorgen bij een traditionele bootcamp maar dan op muziek. Op muziek traint vaak erg motiverend en je wordt er blij van. En zaterdagochtend lopen we een parkoers van max. 7 km door prachtige landschappen en natuur in Hardinxveld Giessendam.” Tussendoor wordt regelmatig een stop gemaakt om bootcamp oefeningen te doen.

Aanmelden
Iedereen die een beetje ervaring heeft in lopen, kan meedoen. Vlot: “Januari is natuurlijk de perfecte maand om met goede voornemens te beginnen en met een aanloop naar de zomer wat meer summerbody proef te worden. Daarom is deze actie bij Vitaal Outdoor.” Aanmelden kan per e-mail: info@vitaaloutdoor.nl of telefonisch via tel. 06-24247259.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld