Belangstelling voor overname Witteveen Mode B.V.

UTRECHT / SLIEDRECHT – Inmiddels heeft zich een behoorlijk aantal gegadigden gemeld om een doorstart van Witteveen Mode B.V. te realiseren. Ook op de Kerkbuurt heeft de damesmodeketen een winkel. Dat bericht dinsdag 8 augustus 2017 advocaat-curator Rinke Dulack van Van Benthem & Keulen Advocaten en Notariaat in Utrecht. 

De curator heeft goede hoop dat een bevredigende doorstart kan worden gerealiseerd waarbij de werkgelegenheid zoveel mogelijk wordt behouden. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De curator heeft via een bidbookprocedure een selectie gemaakt en praat met een aantal partijen over een mogelijke doorstart. Naar verwachting zal dit proces nog wel enige tijd vergen. Hoe een eventuele doorstart er uit zal zien is op dit moment nog niet duidelijk.

Lopende verkopen
Witteveen Mode B.V. is na het uitspreken van het faillissement dinsdag 25 juli 2017 volgens Dulack in rustiger vaarwater terechtgekomen. “Een aantal winkels is gesloten en ook de webwinkel is voorlopig uit de lucht maar alle lopende orders van de webwinkel worden gewoon uitgevoerd. Ook spaarkaarten, afgegeven voor datum faillissement, behouden hun waarde mits er sprake is van een minimale besteding van € 75,–“, zegt Dulack. De exploitatie van de overige 72 winkels kan op normale wijze worden voortgezet omdat de curator en de bank goede afspraken hebben gemaakt die dit mogelijk maken. De verkopen in de winkels vanaf datum faillissement zijn tot dusverre zonder meer bevredigend. 

1 gedachte over “Belangstelling voor overname Witteveen Mode B.V.”

 1. Een aantal leuke betaalbare zaken zou zeer welkom zijn.
  Sliedrecht krijgt een oubollig karakter momenteel met vooral bloemetjes en hoedjes.
  En een grafstenenshop maakt het er niet gezelliger op.
  Zet zoiets op industrieterrein en niet in winkelcentrum waar al niets aan is.
  Voor de gewone man: marskramer, scapino, zeeman, kruidvat en hema…
  Winkelen in Sliedrecht is niets meer aan en ik ben zeker de enige niet die dorp verderop gaat.
  Weg met het stoffige imago!
  Maak het bruisend!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld