Veel belangstellenden bij opening Full-Fit

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Trainingscentrum Full-Fit aan de A.W. de Landgraafstraat 8 is vrijdag 12 januari 2018 aan het einde van de middag feestelijk geopend. Bij Full-Fit kun je terecht voor personal training, voedingsadvies en wellness. De onderneming geeft ook sporttraining aan bedrijven en scholen. 

Veel mensen bezochten de opening. Bezoekers kregen een rondleiding en werden voorzien van informatie over personal training en voeding. Een hapje en een drankje ontbraken niet. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Full-Fit is voorzien van een fitnessruimte met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Ook zijn er twee sauna’s. Bij Full-Fit wordt samengewerkt met Yvonne Fok van ‘Massage by Yvon’.

Juiste balans
De sauna’s kunnen in combinatie met een massage worden geboekt. Voor voedingsadvies kun je terecht bij Erna Dijkstra, voor o.a. begeleiding bij gewichtsbeheersing. Yvonne en Erna waren aanwezig tijdens de opening. Full-Fit is erop gericht mensen te helpen bij het vinden van de juiste balans tussen conditie, goede voeding en ontspanning.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld