Bekerwinst voor v.v. Sliedrecht na wedstrijd tegen Baronie

BREDA/SLIEDRECHT – Dinsdagavond 5 februari heeft Sliedrecht in de 4e bekerronde een mooie 0-1 overwinning behaald tegen Baronie, de huidige koploper in de zondag Hoofdklasse.

Doelpuntenmaker Jeroen Muilwijk. (Foto v.v. Sliedrecht)

Van meet af aan liet Sliedrecht blijken voor de volle winst te gaan en had gedurende de gehele eerste helft de volledige regie van de wedstrijd in handen, waarbij de hoofdklasser zich moest beperken tot countervoetbal. De goed spelende keeper en de lat zorgden lang voor een dubbelblanke stand, maar vlak voor rust kwam toch de verdiende voorsprong voor Sliedrecht. Na een prima aanval over links scoorde Jeroen Muilwijk 0-1.

IJzersterke verdediging
Na de pauze was het eerste gedeelte van de wedstrijd aardig in evenwicht. Het laatste half uur liet Sliedrecht zien dat het met veel inzet en teamgeest, gestuurd door een ijzersterke verdediging, veel kan bereiken. In blessuretijd kreeg Sliedrecht bij een tegenstoot nog de beste kans voor een extra doelpunt, maar Kenny Stuy v.d. Herik zag zijn lob door de keeper van Baronie gestopt. Een prima overwinning, die perspectief opent voor de competitiewedstrijd van zaterdag 9 februari 2019 in en tegen Almkerk. Daar wordt om 14.30 uur afgetrapt.