Bejaarde vrouw in eigen huis beroofd, terwijl ze ligt te slapen

SLIEDRECHT – In Zuiderzeestraat is zaterdag 19 oktober 2019 een vrouw (88) beroofd, toen een onbekende haar galerijwoning binnenkwam. De vrouw, die ernstig ziek is, lag op dat moment te slapen. Het gebeurde tussen 15.00 – 16.00 uur.

De vrouw woonde op de zesde etage en heeft volgens de politie niets gemerkt van de insluiping. Er was geen braakschade en de politie denkt daarom dat iemand met ‘een slotentruck’ is binnengekomen. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Uit het huis zijn sieraden en geld gestolen. Omdat er geen camera’s bij de woning ophingen, is er niets vastgelegd. Een buurtonderzoek heeft niet veel informatie opgeleverd. 

Getuigenoproep
De politie Rotterdam zoekt getuigen van de woninginbraak. Je mag contact opnemen met tel. 0900-8844 of blijf je liever anoniem tel. 0800-7000. Ben je in het bezit van camerabeelden dan ontvangt de politie die ook graag. 

5 gedachten over “Bejaarde vrouw in eigen huis beroofd, terwijl ze ligt te slapen”

  1. Alle lopers inleveren en sleutelkastjes plaatsen. Betere controle en niemand dan alleen de echte zorg zou er in moeten kunnen! Rivas staat met haar bescheidenheid hoog in het vaandel. Goed beleid, kundig en erg lief voor de cliënten. Overstap is zo geregeld behalve de administratie van waardenburg die cliënten niet vrijgeeft zodat alles vertraagt!

  2. Het is nog steeds te hopen hoor voor iedereen.
    Maar wij hebben nog niks op onze meldingen van; ineens binnen staan met een sleutel gehoord.
    Meldingen worden niet voor niks gemaakt. Het zijn de ogen die meekijken ook om problemen te voorkomen en uit te sluiten. Ontelbare keren gemeld!

  3. Bewust bij deze oudere naar binnen gaan, welke ziek is, en wellicht op vaste tijden op bed ligt, geen braaksporen, en blijkbaar wat te halen… Dan vorige week het bericht dat een zorgstichting in het bezit is van een loper en zo op veel adressen naar binnen kan… Wie zegt dat dat niet in meer gevallen zo gaat? Dat het wellicht iemand wist die dondersgoed wist dat hier wat te halen was? Hoeft niet, kan wel…

  4. Bij bejaarde mensen op rooftocht gaan, Opsporing Verzocht kan er een uitzending mee vullen. Zo laag zinken dat je speciaal de meest weerloze mensen opzoekt is onverteerbaar. Hopelijk gaat het geweten spreken en geeft de dader zichzelf aan.

  5. Héél erg voor de mevrouw en familie! Geen braakschade en zelf kon ze niet opengedaan hebben. Dat is raar. Hopelijk vinden ze toch iets informatie! Heel veel sterkte voor de mevrouw!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld