Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Beeldvormende vergadering gemeenteraad over Deal Drecht Cities / EDB

SLIEDRECHT – Deal Drecht Cities als de Economic Development Board Drechtsteden (EDB) brengen graag een bezoek aan de raden van de Drechtsteden. Ze zijn dinsdag 26 november 2019 tussen 19.30 – 20.25 uur bij de gemeente Sliedrecht, waar ze te gast zijn tijdens een beeldvormende vergadering van de gemeenteraad in de raadsinformatieruimte. De presentatie duurt circa 20 minuten.

Aanwezig in het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein 30 zijn de heren Sjoerd Vollebregt (voorzitter EDB) en Martin Bloem (directeur Deal). (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“De regio heeft recentelijk de economische instrumenten positief geëvalueerd. Zowel Deal als de EDB hebben regionale en lokale impact. Hierover gaat de directie graag in gesprek met de raad. Om een verdere toelichting te geven en om kansen te benadrukken. Verder voor het presenteren van de plannen voor de komende jaren”, schrijft de gemeente Sliedrecht. De vergadering is openbaar.

3 gedachten over “Beeldvormende vergadering gemeenteraad over Deal Drecht Cities / EDB”

  1. Dat bedoel ik nu. Veel moeilijke woorden en mensen uit de politiek vertellen in een reactie wat er bedoeld wordt n.a.v..een vraag van een ex politicus van de gemeente Sliedrecht.

    Zo worden de inwoners vn Sliedrecht nu betrokken bij de politiek., dus niet. Veel moeilijke woorden. We roepen het al jaren. ZEG EN SCHRIJF NU ALLES GEWOON IN HIP EN JANNEKE TAAL.Dan betrek je de bevolking erbij.

    Kennelijk leren we hetnooit.

  2. beste johan,

    In normaal nederlands: zij verkopen onze regio als een goed gebied om je te vestigen als bedrijf. En daarmee houden zij de werkgelegenheid in stand. Maar liefst nog groei van de werkgelegenheid, samen met het vestigen van nieuwe bedrijven.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld