‘Bedankt gemeente Sliedrecht!’

SLIEDRECHT – Ambtenaren zijn lui of lezen altijd een krantje! Dat beeld bestaat voor voor Mayra Leijdens, werkzaam bij de Verkoop Binnendienst van Vitalis B.V. aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht sinds maandag 6 juli 2015 niet meer.

Vitalis-medewerkster Mayra Leijdens wilde de gemeente Sliedrecht even een pluim geven, omdat het er na een belletje weer keurig uitziet.  (Foto Mayra Leijdens)

“Tegenover ons pand zit een wegversmalling waar het onkruid al een aantal weken een doorn in het oog was. Afgelopen woensdag  heb ik de gemeente gevraagd of zij dit konden verwijderen en vanochtend hebben ze met 2 man sterk (en bijbehorend materieel-red.) alles keurig in orde gemaakt”, zegt mevrouw Leijdens. Ze vervolgt: “Mogelijk stond het al in de planning, maar ik was in ieder geval erg blij dat het al zo snel opgelost is, want dat is toch een stuk representatiever zo.” Ze vult nog aan: “Klachten meld ik ook, dus als een compliment op zijn plaats is, vind ik dat net zo belangrijk.” Bij deze! 

 

1 gedachte over “‘Bedankt gemeente Sliedrecht!’”

  1. Toen het mij opviel dat wat tegels voor mijn huis waren verzakt door trilling gaf ik dit door aan de gemeente 29 juni jl. Diezelfde middag nog werd het verholpen, om even vanaf mijn kant een compliment erbij te geven.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld