Beauvoords Bakhuis vanaf nu onderdeel van Cérélia Groep

SLIEDRECHT – Cérélia en Beauvoords Bakhuis gaan samen. Beauvoords Bakhuis is onderdeel geworden van de Cérélia Groep. Beauvoords Bakhuis is een gevestigde naam in de branche en sterk in de productie van vers verpakte pannenkoeken, die voornamelijk geleverd worden aan de Belgische en Scandinavische retailmarkt.

Beauvoords Bakhuis vormt een mooie aanwinst voor de Cérélia Groep en stelt Cérélia in staat om de internationale groei in de afzet van pannenkoeken, poffertjes en American pancakes te versnellen.

Cérélia in Sliedrecht is als hoofdkantoor van de Business Unit Netherlands verantwoordelijk voor de integratie van de beide ondernemingen.

Enthousiast
Het bedrijf is (net als een andere productiefaciliteit van Cérélia – red.) gevestigd in het Belgische Veurne en beschikt over een mooie productielocatie waarin de afgelopen jaren fors is geïnvesteerd. Walter Kluit, Co-CEO van de Cérélia Groep en Managing Director van de Pannenkoeken Divisie: “Beauvoords Bakhuis is een solide onderneming, die in staat is gebleken om met een kwalitatief hoogwaardig product een vaste plaats te verwerven in de markt voor verse pannenkoeken. Door onze krachten te bundelen kunnen we nog meer waarde toevoegen in de markt.” Karen Pauwelyn, sinds 2005 Managing Director en eigenaar van Beauvoords Bakhuis, deelt het enthousiasme: “Met elkaar kunnen we de vele kansen die we voor de internationale markt zien nog beter verzilveren en verdere groei van de pannenkoeken en poffertjes categorie realiseren.” 

Open avond belangstellenden
Deze integratie is met behoud van de werkgelegenheid voor alle vestigingen. Ook voor de vestiging in Sliedrecht is er plaats voor nieuwe collega’s, die willen samen werken aan één toekomst. Maandag 23 oktober 2023 houdt Cérélia in Sliedrecht een open avond voor geïnteresseerden. Opgeven kan hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld