Beauty Fay’s en Dressed up laten bezoekers zien wat mogelijk is

SLIEDRECHT – Beauty Fay’s en Dressed up aan Molendijk 69 lieten zaterdag 9 oktober 2021 belangstellenden binnen kijken. Zij konden zich laten verrassen door de gezellige aankleding en de professionaliteit van de aanwezige dames. 

Claire Elschot aan het werk in haar salon tijdens het open huis aan de Molendijk bij Beauty Fay’s, samen met Dressed up. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Clinic Beauty Fay’s, zoals het mooie bedrijf heet, helpt je bij vermoeide lijntjes zachter maken door het gezicht met lichaamseigen gel op te vullen tot een mooier en gladder resultaat. De professionele apparatuur wordt ook gebruikt om met laser over te gaan tot een definitieve ontharing. Daarnaast zetten Claire Elschot en Wieneke Stam het Cryolipolyse apparaat graag in en boeken goede resultaten, door met koeling overtollige vetrandjes te bevriezen en zo vetten te laten afnemen op heel veel plaatsen. Natuurlijk alles met beleid en begeleiding. Claire werkt met cupping en hot stone massages om de klant heerlijk te verwennen.

Wegen en uitleg
In het kantoor van Dressed up staat gewichtsconsulente Bernadette Brus klaar je uitleg te geven over de cursus Slim…..Afvallen. Je kunt onder het genot van een lekker watertje eens praten over hoe Slim….Afvallen voor u zou kunnen werken. Het is namelijk niet minder eten, maar juist aangepast meer. Twee keer per maand wegen en uitleg over de dagelijkse voedingsgewoonten. En hoe dat in zijn werk gaat, dat legt zij graag uit tijdens de openingstijden van de open deur dag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld