Bart Smit sluit vestiging op Kerkbuurt

SLIEDRECHT – De speelgoedzaak van Bart Smit, Kerkbuurt 35, sluit met ingang van april. De zaak verdwijnt uit Sliedrecht. Het personeel wordt ontslagen. 

Eerder vertrok de Hema Outlet en DA De Gaper in het rijtje winkels. Straks is daar (als er inderdaad geen Intertoys terugkomt-red.) alleen nog Eye Wish Opticiens gevestigd. (Foto Slierecht24)

Werknemers van de vestiging van Bart Smit in Sliedrecht hebben net nieuws over hun ontslag officieel woensdag 4 januari 2017 te horen gekregen. 

Reactie gevraagd
De winkel van Bart Smit aan het Merwedeplein maakte vele jaren onderdeel uit van het winkelaanbod op de Kerkbuurt. Eerder werd bericht dat Bart Smit en Intertoys samengaan. Niet dat de winkel weg zou gaan, maar zou worden omgebouwd tussen nu en eind maart tot Intertoys. Het hoofdkantoor van Bart Smit in Volendam, onderdeel van de Blokker Holding, is donderdagmiddag om een reactie gevraagd.

13 gedachten over “Bart Smit sluit vestiging op Kerkbuurt”

  1. Paar jaar geleden voor ’t laatst geweest. Wilde op 5 december wat kopen. Het was 1700 uur en de winkel ging sluiten. Terwijl de personeelsleden met elkaar stonden te praten en de bakken met speelgoed nog buiten stonden werd mij verteld dat ik niet meer zou worden geholpen. Dit in combinatie met steeds terugkerende klachten over onsympathiek personeel zullen de populariteit van deze winkel niet hebben geholpen. Jammer voor de goedwillende personeelsleden, die zullen ook wel ander werk vinden.

  2. Misschien ziet de gemeente een opening en kunnen ze auto’s toestaan tot de Bart Smit:-( ‘T gaat lekker op dat stukje winkelgebied daar.

  3. Inderdaad genoeg brillenzaken op de Kerkbuurt, weg met Eye Wish. Een Action of Big Bazar zou geweldig zijn.

  4. Laten we dit positief bekijken! Alleen Eye Wish hoeft nog te verdwijnen (lees verhuizen) om van het gehele rijtje één grote Action te kunnen maken. Zal een geweldige impuls aan Kerbuurt geven!!

  5. Maak er dan een Intertoys van, zo houden we maar erg weinig over op het dorp
    Intertoys heeft ook veel meer echt speelgoed i.p.v zoveel computerspelletjes.

  6. en nog een winkel dicht daar, het hele rijtje op de brillenzaak is gesloten… gaat lekker he….

  7. Niet vreemd. N speelgoedwinkel met n voorkeur voor computers. N fatsoenlijke teddybeer is er niet te vinden om maar n vb te noemen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld