Badmintonteam Shuttle Up JX3 kampioen

BERKEL EN RODENRIJS / SLIEDRECHT – Het derde jeugdteam van badmintonvereniging Shuttle Up speelde zaterdag 4 juni 2022 de belangrijke uitwedstrijd tegen BC Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. Het team dat uitkomt in de klasse U13B had zes punten nodig van de maximaal acht om de titel binnen te halen.

Op de foto v.l.n.r. Thomas Redelijkheid, Jonathan Adriaanse en Joris van Leur en onder v.l.n.r. Jasmijn Ebert en Max Aalders. (Foto Shuttle Up)

Jonathan Adriaanse en Joris van Leur wisten de eerste dubbel overtuigend te winnen met 21-7 en 21-21, daarna werd de tweede dubbel gespeeld en gewonnen door Jasmijn Ebert en Thomas Redelijkheid met 21-15 en 21-13.

Gehuldigd
Door deze vlotte winstpartijen was de grootste druk er af en werden alle vier de enkelspelen eenvoudig gewonnen door Max Aalders, Jasmijn Ebert, Joris van Leur en Thomas Redelijkheid. Met een 6-0 tussenstand was het kampioenschap binnen! Ook de laatste twee dubbelpartijen werden daarna nog gewonnen en met de 8-0 overwinning keerde het team terug naar Sliedrecht om in sporthal De Valk te worden gehuldigd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld