Japans restaurant Oishi Fusion

Badkamerkoor Sliedrecht sluit eerste succesvolle jaar af met bijzondere zangavond

SLIEDRECHT – Het Badkamerkoor Sliedrecht heeft vrijdag 13 december 2019 een bijzondere zangavond. Er wordt gezongen met 2Vintage. “Het is geen optreden en het is geen zangavond. Het is allebei”, zo beschrijven de organisatoren de avond in activiteitencentrum De Havik, Thorbeckelaan 110. De zaal is open om 19.30 uur, gestart wordt om 20.00 uur. Na 22.00 uur kan er worden nagepraat en nog wat gedronken.

Edith en Miranda vormen samen 2Vintage. Bij hen zijn de passie voor muziek en zingen er altijd geweest, maar dat is zich verder gaan ontwikkelen bij het zingen met het politiekoor: “Proces-Vocaal”, en bij het gospelkoor: “Rejoice”.  Daarna besloten ze samen verder te gaan. “Het aantal optredens begint groot te worden. De hobby dreigt uit de hand te lopen”, schrijft Badkamerkoor Sliedrecht. (Foto via Badkamerkoor Sliedrecht)

Het duo 2Vintage zingt Nederlandse en Engelse popliedjes uit voornamelijk de zestiger jaren. Van ‘Wake up, little Suzy’ tot ‘Sammy’. Dat doen ze kleurig en tweestemmig. Maar tegelijk worden de teksten met een beamer  op een wand vertoond, zodat iedereen kan meezingen. Want daar is het Badkamerkoor Sliedrecht voor bedoeld. Het repertoire klinkt bij velen bekend in de oren en als dat niet zo is, dan zorgen de muziek en de duidelijke teksten daar voor. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld