Avond4daagse Sliedrecht leverde vier prachtige avonden op

door Peter Donk
SLIEDRECHT – De organisatie van de Avond4daagse Sliedrecht kan terugkijken op een goed georganiseerd evenement, waarbij dat beetje regen bij de start totaal in het niet viel. Regelmatig scheen het avondzonnetje. Ook op de slotavond, vrijdagavond 3 juni 2022, was het lekker. Zelfs een beetje benauwd warm. Maar er viel over niets te klagen! Het was mooi! Prachtig! Genieten!

De Avond4daagse Sliedrecht kon weer worden gehouden na de coronajaren. Ruim 750 mensen deden mee en zetten hun stappen door Sliedrecht. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het klopte. Er was gezelligheid, er viel geen onvertogen woord en er kon naar harte lust worden meegedaan op verschillende afstanden. Onderweg waren het de verkeersregelaars, die de wandelaars hebben begeleid op kruispunten, oversteekplaatsen en rotondes. Er waren dansvoorstellingen van SOJS, de organisatie deelde mandarijnen en bananen uit, ijsjes van Samen voor Sliedrecht en appeltjes voor de dorst van de SGP-ChristenUnie. Op de slotavond liepen opvallend veel ouders met hun kinderen mee.

Tekst gaat verder onder tweet.

Fotosessie
Na binnenkomst was de ontvangst hartelijk. De lopers kwamen tussen de dranghekken de start- en finishlocatie van het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg op. Daar stonden veel familieleden en vrienden hen op te wachten met bloemen, zakken snoep en kregen ze van de organisatie een medaille. Bovendien stonden daar burgemeester Jan de Vries (CDA) en wethouder Ton Spek (CDA hen op te wachten. Met de bestuurders konden de wandelaars een praatje maken en op de foto. Dat gebeurde veelvuldig. Op nu naar de editie van 2023.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld