Avond toekomst mobiliteit op ‘Dag van de Duurzaamheid’

SLIEDRECHT – Nog geen twintig belangstellenden kwamen maandag 10 oktober 2016 af op de informatie-avond over mobiliteit in het raadhuis van Sliedrecht. 

De gemeente Sliedrecht had over de avond slecht gecommuniceerd. Anders had dit mogelijk meer geïnteresseerden getrokken, want vol was het niet. (Foto Sliedrecht24)

De gemeente Sliedrecht wilde met inwoners en ondernemers op de ‘Dag van de Duurzaamheid’ praten over het vervoer over dertig jaar. Belangstellende kregen uitleg en konden vragen stellen. Onder de aanwezigen was een aantal Sliedrechtse gemeenteraadsleden. 

3 gedachten over “Avond toekomst mobiliteit op ‘Dag van de Duurzaamheid’”

 1. Beste Robert,
  Dank voor je reactie.
  We waren binnen en hebben meegekeken. Veel uitleg en toekomstverwachtingen.
  Reuze interessant!
  Met nog geen 20 plaatsen gevuld en een item waar je als gemeente veel inwoners mee wilt boeien, is de opkomst belabberd.
  We schrijven graag positief, maar houden ons toch graag bij een beschrijving van hoe iets is.
  Een journalistieke taak!
  Daarbij dacht de gemeente met communicatie via sociale media velen te bereiken.
  Dan haal je alleen hen binnen die op sociale media zitten en in het onderwerp interesse hebben.
  Je mist zodoende een groep, die je vast ook wilt bereiken.
  Er is geen persbericht aan de media verstuurd!
  Uit eigen beweging hebben wij daarom melding van de avond gemaakt met een artikel en een vermelding in de activiteitenagenda.
  Graag brengen we een volgend verhaal met een positieve insteek. Graag!

  Redactie Sliedrecht24

 2. Probeer eens objectief te schrijven i.p.v. altijd met een negatieve ondertoon.
  Ik ben een Sliedrechtse burger en ik was er wel. De berichtgeving is prima via Social Media gegaan en misschien heeft het wel te maken met het voetballen i.p.v. de communicatie. Dus het stuk schrijven mag je best eens vaker minder negatief richting de gemeente. Zoals:
  Er waren toch nog 20 mensen op afgekomen … en onder de aanwezigen waren ook een aantal bewoners. Ook is het onderwerp zeer interessant, maar misschien een ver van mijn bed show voor velen. Als conservatief dorp vinden we het misschien lastig om in de toekomst te kijken. Ik zou zeggen sluit volgende keer ook aan als burger en ondernemer.

 3. Trek daar de ambtenaren, raads- en collegeleden eens van af. En het was verstandiger en duurzamer het niet te organiseren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld