Autoservice Van der Linden ’30 Jaar KIA dealer’; feest komend weekend

SLIEDRECHT – Autoservice Van der Linden ’30 jaar KIA Dealer’ aan Prisma 2 nodigt daarom iedereen uit om vrijdag 3 en / of zaterdag 4 november 2023 langs te komen om dit jubileum mee te vieren. En wie jarig is trakteert! Daarom zijn er verschillende activiteiten (ook voor kinderen) en geeft het bedrijf bij aankopen of lease mooie kortingen weg, jubileumdeals!

Komend weekend is het feest bij Autoservice Van der Linden (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Kortingen die soms oplopen tot enkele duizenden euro’s! De acties gelden deze hele week. Op de jubileumdagen gelden er ook acties in de wasstraat van Carwash Sliedrecht. Vrijdag 3 november 2023 is de zaak open van 08.00 – 21.00 uur. In de avond is er een receptie voor klanten en zakenrelaties. Zaterdag 4 november 2023 is het feest van 08.30 – 17.00 uur. Voor elke bezoeker – jong of oud – is er een attentie, die na afloop mag worden meegenomen. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Zaterdag
De zaterdag begint al vroeg. Om 08.30 uur wordt het startschot gegeven voor de KIA Pitsstopdagen. Verder zijn kraampjes waar verschillende producten worden aangeboden en staat er een pizzabakker, die verse pizza’s bakt. Er zijn soep en broodjes. Er is koffie, thee en fris. Voor de kinderen is er een springkussen en kan een kleurplaat worden gemaakt. Zij maken daarbij kans op een prijs.

Tekst gaat verder onder foto.

Hendra en Piet van der Linden. (Foto Autoservice Van der Linden)

Welkom
Piet en Hendra van der Linden hopen samen met hun personeel lezers te mogen verwelkomen. “Met elkaar worden het vast en zeker twee sfeervolle en gezellige dagen.”

3 gedachten over “Autoservice Van der Linden ’30 Jaar KIA dealer’; feest komend weekend”

  1. Piet , Hendra en alle verdere medewerk(st)rs gefeliciteerd met Jubileum
    Dank voor de goede services, vertrouwen, aandacht en gezelligheid,
    Groet Jo vanOoyen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld