Autoservice P. van der Linden B.V. nu TOP Merkspecialist

SLIEDRECHT – Na dertig jaar draagt Autoservice P. van der Linden B.V. met ingang van maandag 1 april 2024 het Kia dealerschap over aan een andere partij, die schuin tegenover in het oude pand van Opel komt. “Dat is zeker geen afscheid van het merk Kia of van klanten. Het is helaas zo, dat de strategie die Kia Nederland voor de toekomst kiest, er één is, die niet bij ons familiebedrijf past”, licht het autobedrijf aan Prisma 2 de verandering toe. Ze sluiten zich aan bij de formule TOP Merkspecialist in Kia.

Autoservice P. van der Linden B.V. is vanaf volgende maand TOP Merkspecialist. Op de foto Piet en zoon Jacco van der Linden. “In een tijd waar alles groter en meer moet en waar overnames en fusies steeds vaker voor komen, wordt het persoonlijk contact er niet beter op. Wij hebben besloten hier niet aan mee te doen en te blijven wie we zijn.” (Foto Autoservice P. van der Linden B.V.)

Autoservice P. van der Linden B.V. wil graag hun eigen identiteit behouden en hun klanten ook in de toekomst kunnen blijven bedienen, zoals zij dat van gewend zijn. “Onze identiteit is namelijk een familiebedrijf, waarbij de aandacht voor de klant en de auto belangrijk is en blijft. Dat is in de nabije toekomst ook zeker de insteek”, berichten ze aan hun klanten deze week in een brief. Sinds 1 januari 2024 is Jacco van der Linden toegetreden tot de directie. 

Veranderingen
Autoservice P. van der Linden is en zegt specialist in Kia (sinds 1993) te blijven. Voor de klant verandert er niet veel. “Wij proberen de veranderingen zo klein mogelijk te houden. De werkplaats blijft onveranderd. Garantie, service en pechhulpservice blijven gewoon doorlopen,  zoals de klant dat van ons gewend is. Ook voor de autoverzekering van BOVAG en alle lease- en financieringsvormen kunnen klanten nog steeds bij ons terecht”, bericht het autobedrijf. Vanaf volgende maand kun je  ook eenvoudig jouw (onderhoud) afspraak inplannen. Dat kan hier online. Van der Linden: “Wat wel enigszins zal veranderen, is de showroom. Wij zullen meer jong gebruikte occasions in de showroom hebben. Maar ook voor jouw nieuwe Kia of ander merk auto kan je nog steeds bij ons terecht.” Dat zelfde geldt voor de werkplaats, ook hier onderhouden ze alle merken. “De service blijft zoals de klant dat van ons gewend is.”

Informatie
TOP merkspecialist in Kia is de nieuwe uitstraling. Autoservice P. van der Linden aan Prisma 2 is bereikbaar door te bellen met 0184 – 616110 of door een e-mail te sturen naar: info@autolinden.nl

1 gedachte over “Autoservice P. van der Linden B.V. nu TOP Merkspecialist”

  1. Fijn Piet..
    Wij zijn blij met jullie en blijven jullie trouw…
    En ik denk heel veel mensen …jullie zijn kanjers goeie service vriendelijke ontvangst…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld