Australische The Chesterfield Band speelt op buitenterras The Moonshine

SLIEDRECHT – ‘Summer sessions 2019’ zaterdag 6 juli 2019 op het buitenterras van muziekcafé The Moonshine, Stationsweg 3. Vanaf 14.00 is het terras open en vanaf 16.00 uur speelt The Chesterfield Band uit Australië.

Om de nieuwe serie Summer Sessions maar direct verrassend te beginnen, wordt “ international” gestart met The Chesterfield Band uit Griffith, Australië! Als uitstapje tijdens hun Early Days Tour maakt de indie pop rock formatie een tussenstop in The Moonshine voor een speciale en eenmalige sessie die helemaal past bij de Summer Sessions.

“Na het grote succes van 2018 gaan we er ook dit jaar de zomer nog leuker maken met verrassende en natuurlijk knots gezellige muziekmatinee’s. Omdat het weer in Nederland zich maar moeilijk laat voorspellen plannen we niet te ver vooruit dus houd de Facebookpagina van The Moonshine extra goed in de gaten om vooral geen sessie te missen”, zegt horecaondernemer Michel Kwist, “Mocht het weer stiekem toch tegenvallen verplaatsen we de hele boel natuurlijk gewoon naar binnen dus geen enkele reden om niet gezellig naar The Moonshine te komen.”

Stem
De muziek van The Chesterfield Band laat zich omschrijven als prettig weg luisterende pop rock die het beste tot zijn recht komt in een relaxte setting. Het uitnodigende geluid van de band maakt de muziek een genot om naar te luisteren, waarbij het bijzondere stemgeluid van zangeres Tess de kers op de toch al heerlijke taart is. Perfect voor bij de borrel en natuurlijk de bites…, want The Moonshine maakt er wel weer een echt feestje van! 

Debuutsingle
2018 stond voor de band vooral in het teken van touren door Australië met meer dan 100 shows waarbij meer dan 15.000 km asvalt werd versleten. De debuutsingle “Imagining Nothing At All” werd opgenomen in het in-flight entertainment systeem van Tiger Airways in Australië en met hun single “Home” volgde ook de eerste airplay in andere landen. Na de release van de debuut EP “ Early Days” maakt de formatie nu hun eerste Europese tour met shows in België, Duitsland, Nederland en de UK.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld