Aubade komt zo meteen deels uit muziektent

SLIEDRECHT – De aubade woensdag 27 april 2016 vanaf 09.15 uur op het Dr. Langeveldplein komt deels vanuit de muziektent. Daar zal muziekvereniging Crescendo zich opstellen. Dat heeft alles met de weersomstandigheden te maken. Dat maakt de Oranjevereniging Sliedrecht zojuist bekend.

De Oranjevereniging Sliedrecht is blij dat ze besloten hebben om een tent neer te zetten. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

De speech door burgemeester Bram van Hemmen (CDA) en de opstelling van de decorandi is wel bij het raadhuis en dus buiten. “Het wordt alles bij elkaar wat improviseren, maar het gaat goed komen”, zegt voorzitter Henk Lammers van de Oranjevereniging Sliedrecht. Kinderen lopen vanaf het Burgemeester Winklerplein met een ballon naar het raadhuis onder begeleiding van Wilhelmus’.

Kleedjesmarkt
De opkomst bij de kleedjesmarkt is nog niet heel groot, maar wie gekomen is, heeft een tentje gezet over ‘zijn of haar stalling’. De eerste verkopers met hun kleed kwamen rond 04.30 uur aan. Op dat moment regende het pijpestelen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld