Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

ASz draagt ziekenhuisgebouw over aan Crossing Borders Development

SLIEDRECHT -Het ziekenhuisgebouw in de Wilhelminastraat in Sliedrecht is officieel niet meer in bezit van het Albert Schweitzer ziekenhuis (ASz). Dat bericht het ziekenhuis maandag 2 september 2019. Met het ondertekenen van de akte van levering ging het afgelopen vrijdag 30 augustus 2019 over in handen van Crossing Borders Development.

Op de foto tekent directeur Jaap Kruithof van Crossing Borders Development (midden) de akte van levering met ASz-directeur Peter van der Meer (rechts) onder toeziend oog van notaris Hans Koppelaar. (Foto Albert Schweitzer ziekenhuis)

De Sliedrechtse projectontwikkelaar gaat op de bijna 8.000 vierkante meter grond in het centrum van het dorp circa honderd appartementen bouwen, bedoeld voor starters en senioren, verdeeld over vier ‘urban villa’s’ in een groene omgeving. Het project heet Wilhelminakwartier.

Start najaar 2020
Directeur Jaap Kruithof Crossing Borders Development zegt dat de laatste puntjes op de i van het projectplan dit najaar worden gezet, in overleg met de omwonenden. Kruithof: “We rekenen erop dat de definitieve verkoopbrochure onder de kerstboom ligt. Als alles daarna volgens de planning verloopt, kan de sloop van het bestaande gebouw in het najaar van 2020 beginnen.” Eerder dit jaar hebben zich al een kleine duizend mensen laten registreren met belangstelling voor het Wilhelminakwartier.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld