Japans restaurant Oishi Fusion

Asbest zaterdagochtend vroeg opgeruimd

SLIEDRECHT – Het ‘circus’ om de asbest(deeltjes) op te ruimen in de Nachtegaallaan / Kievitlaan is opgezet. Zaterdag 20 augustus 2016 is het Sliedrechtse bedrijf Van Vliet in aller vroegte begonnen met het opruimen. Rond 09.30 uur was het werk klaar.

Het opruimen gebeurde onder het oog van bouw- en woningtoezicht van de gemeente Sliedrecht. (Foto Ton Kroon)

Ook de aannemer die gisteren mede verantwoordelijk was voor het afvoeren van de asbest was zaterdagmorgen betrokken bij het opruimen.

Niet geïnformeerd
Er is ook ‘gestofzuigd’. De omwonenden zijn bijzonder teleurgesteld in de gemeente Sliedrecht. Zaterdagochtend waren zij nog niet geïnformeerd over wat er zich afspeelde voor hun deur. Ze moesten het nieuws via Sliedrecht24 vernemen. Zij ontvingen geen brief. 

Container
De ondergrondse afvalcontainer, waar asbest in is gegooid, wordt volgens de gemeente maandag geleegd. Het gebied rond de container is afgezet en er is een tijdelijke bovengrondse container voor de buurt neergezet. 

1 gedachte over “Asbest zaterdagochtend vroeg opgeruimd”

  1. Wat een stampij om wat troep op straat. Ik zou graag willen weten hoeveel van deze klagers alcohol drinken, roken en/of autorijden. Weet je hoeveel schade dat aan jezelf maar ook aan je naasten oplevert?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld