Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Amerikaanse muzikant Steckel geeft bluessessie

SLIEDRECHT – Poppodium Elektra aan de Stationsweg 4 begint zondag 18 september 2016 met een nieuw element in de podiumprogrammering. Dat zijn de zondagmiddag Bluessessies, met in deze eerste editie de Amerikaanse bluesvirtuoos Eric Steckel. De deuren gaan die middag 13.00 uur open, entreeprijs € 5,–. Naast dit optreden begint ook de voorverkoop van de Bluesnacht. 

Eric Steckel is een jonge bluesmuzikant van 25 jaar, die onlangs zijn tiende plaat uitbracht, met de titel Black Gold. (Foto via website ericsteckel.com)

Veelzijdig
Steckel stond wereldwijd op grote bluesfestivals en in de grotere zalen. In Nederland trad hij op in Paradiso. Steckel was gastmuzikant op het album Road Dogs van John Mayall. De muzikant staat bekend als een begaafd multi-instrumentalist. Behalve gitaar speelt hij ook piano, hammond orgel en is hij zanger. In zijn komende tour, ter promotie van zijn nieuwe plaat, speelt hij in landen als Zwitserland, Duitsland, Nederland en geeft hij een flink aantal shows in zijn thuisland Amerika.

Video Eric Steckel ‘Muddy Waters cover’ European Tour

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld