Japans restaurant Oishi Fusion

Amerikaans duo geeft dankzij GospelMagazine concert in partycentrum De Bios

door Peter Donk
SLIEDRECHT – GospelMagazine-presentator Theo Boer uit Sliedrecht was de drijvende kracht zaterdagavond 30 november 2019 tijdens het optreden van het Amerikaans duo Neely uit Nashville in partycentrum De Bios aan het Dr. Langeveldplein. Veel publiek was er niet. Enkele tientallen mensen waren op het eerste optreden in Nederland, in Sliedrecht, afgekomen.

Het man en vrouw, Jeremy en Kacy Neely, speelden zaterdag pop/rock met af en toe country, maar speelden voor deze gelegenheid ook akoestisch. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het optreden in Sliedrecht is het begin van hun tour door Europa. Zanger Jeremy Neely presenteerden zaterdagavond ook zijn autobiografie ‘Falling down’.

Concert in Nederland
Een paar jaar geleden kreeg Boer via Twitter contact met de zanger van het duo Neely. “Jeremy sprak het verlangen uit om tijdens een bezoek aan Europa ook eens een concert te kunnen doen in Nederland. Ik beloofde te kijken naar de mogelijkheden”, vertelde Boer eerder. Dat werd De Bios in Sliedrecht. In de nacht van zaterdag op zondag overnachten de Amerikanen nog in Sliedrecht. Zondagavond worden ze in België verwacht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld