Allison Transmission bezoekt stichting Linie-Crossers Sliedrecht

SLIEDRECHT – Een delegatie van Allison Transmission bezocht gebouw De Wilgenhorst aan de Molendijk. Het ging om een groep (internationale) medewerkers, die daarvoor interesse toonden. Allison Transmission Europe B.V. aan Baanhoek 190, voorheen een onderdeel van GM is een fabrikant/exporteur, is wereldspeler op het gebied van automatische versnellingsbakken voor allerlei voertuigen.

Op de foto v.l.n.r. Jelle Simons (schrijver), Bart Boer (Allison Transmission), Willem van der Vlist (voorzitter stichting liniecrossers) en Stoffel Drinkwaard (Allison Transmission). 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde Allison o.a. motoren, en versnellingsbakken voor geallieerde vliegtuigen en militaire voertuigen. Door deze betrokkenheid heeft Allison via sponsoring mee mogen bijdragen in de totstandkoming van het boek de stichting Linie-Crossers Sliedrecht. “Als bedrijf zijn wij trots dat mede door het goede werk en inzet van de stichting dit stukje lokale geschiedenis ook voor de toekomstige generaties gewaarborgd blijft”, reageert bart Boer, manager Global Supply Chain & Logistics EMEA bij Allison Transmission Europe B.V.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld