Albert Heijn Sliedrecht zoekt na verbouwing verkopers en cassières

SLIEDRECHT – Voor de vernieuwde winkel aan het Burgemeester Winklerplein zoekt Albert Heijn nieuw personeel. Deze week wordt bij Albert Heijn begonnen met de verbouwing, die veertien dagen gaat duren. “Wij zijn op zoek naar verkopers en cassières”, zegt bedrijfsleider Alfred Huijzer van Albert Heijn Sliedrecht.

Directeuren Machiel Pranger en Hans de Ligt in hun zaak, waar deze week de verbouwing begint. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De winkel biedt je als verkoper een zelfstandige functie op de versafdeling vleeswaren/ kaas of brood afdeling bij AH Sliedrecht aan. Huijzer: “Je wordt op deze gebieden specialist en kunt er alles over vertellen. Klanten verwachten van jou product kennis en het beste advies. Bijvoorbeeld welke kaas geschikt is voor kaasfondue of wat een goed alternatief is voor ontbijtspek. Dit alles geserveerd met een brede glimlach.” Verder moet je het leuk vinden om mensen te helpen en alles over jouw producten te vertellen. Ook aan de kassa is nieuw personeel nodig. “Als caissière bij Albert Heijn ben je het visitekaartje van de winkel. Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan”, zegt Huijer.

Verbouwing
De winkel wordt de komende weken verbouwd en ingericht volgens de nieuwste formule uitgangspunten. Huijzer: “Met een maximale focus op Echt Vers, in onze werelden van de Tuin, Keuken, Markthal en Bakkerij creëren we een sfeer die klanten een marktbeleving geeft.”

Solliciteren
Ben jij klantgericht, sociaal en beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden, dan biedt Albert Heijn Sliedrecht je een leuke baan in een hecht en enthousiast team. Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Bovendien bieden ze jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen o.a. door diverse opleidingsmogelijkheden. Herken jij je als nieuwe medewerk(st)er bij AH Sliedrecht? Dan kan je per e-mail solliciteren: info@ahsliedrecht.nl

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld