Afsluiting Deltalaan leidt tot verkeersopstopping op Molendijk / Kerkbuurt

SLIEDRECHT – De afsluiting door asfalteringswerkzaamheden op de Deltalaan levert extra verkeersdrukte op de Molendijk en Kerkbuurt op. Er wordt een nieuwe toplaag aangebracht. Vooral tijdens de avondspits is het aansluiten. 

Dit was het beeld woensdag 17 april 2024 tijdens de spits. Het verkeer kan niet over de Deltalaan en rijdt om over de Molendijk en Kerkbuurt. Bij de aansluiting Kerkbuurt / Stationsweg zouden tijdens de spits verkeersregelaars niet misstaan. (Foto dashcam Sliedrecht24-auto)

Een gedeelte van de noordbaan van de Deltalaan is nog altijd afgesloten tot aan de Maaslaan. Een deel van de zuidbaan van de Deltalaan is nog afgesloten tot zeker donderdag  18 april 2024 eind van de middag. Het tankstation blijft wel bereikbaar.

3 gedachten over “Afsluiting Deltalaan leidt tot verkeersopstopping op Molendijk / Kerkbuurt”

  1. @Diana Bernhart Dezelfde klachten als 8/9 april op Baanhoek. Tijdelijk verboden voor vrachtwagens maar heel de dag file MET vrachtwagens. De gemeente doet er niets aan, vele telefoontjes, mails ed. zijn die dag verzonden en het blijft stil ….. Schade aan auto jammer, dan denken zij het is niet hun auto 😡

  2. We hebben een prachtige wethouder die er kennis van heeft om zo’n probleempje op te lossen, en ik weet, hij is er kei en kei goed in. Je ramt er een 70 miljoen in, sloopt er een zwembad, de groen strook gaat eraan, en de kers op de taart, een zee van rust op de Stationweg waar een of meerdere wethouders wonen, zie hier dat iedereen er happy van wordt.

    Oh ja, iedere overheids begroting voor geplande projecten lopen uit tot verdubbeling. Voor alle duidelijkheid zeventig miljoen wordt honderd veertig miljoen, nu naar bed, oogjes toe, slaap lekker.

  3. Niet alleen auto’s maar ook vrachtwagens (Aldi, vrachtwagens die ergens bij de ihc moeten zijn)maken gebruik van deze route. Terwijl het eerste stuk toch echt verboden is voor vrachtwagens. En door deze omleiding zit er vanaf maandag middag een kras van voor naar achter op mijn auto en de dader ligt op het kerkhof😡😡

Plaats een reactie

*=Verplicht veld