Activiteiten buurt op Pleinfeest Craijensteijn Noord-Oost

SLIEDRECHT – Tijdens het Pleinfeest Craijensteijn Noord-Oost (Groenenweer, Leenweer en Reinenweer 1 t/m 35) zijn er zaterdag 21 mei 2016 tussen 14.00 – 18.00 uur allerlei activiteiten voor de buurtkinderen.

Het Pleinfeestcomité Craijensteijn Noord-Oost. 

Deze vinden plaats op 2 locaties van de Craijensteijn Noord-Oost. Op de speelplaats van de Groenenweer / Reinenweer en het pleintje La Place entre Nous tussen de Groenenweer / Leenweer. Op de speelplaats wordt het pleinfeest om 14.00 uur door wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) feestelijk geopend. De activiteiten zijn niet alleen bedoeld voor de kinderen uit de wijk, maar ook voor de kleinkinderen, die regelmatig bij de opa’s en oma’s op bezoek komen. Aan het einde van de middag kunnen de buurtbewoners elkaar gezellig ontmoeten op het terras van La Place Entre Nous.

Verbeteringen
Vanaf het najaar 2015 is er hard gewerkt aan de upgrade van de wijk. Allereerst zijn de straten, brandgangen en speelplaatsen opgehoogd. Vervolgens zijn er op de speelplaatsen nieuwe en / of gerenoveerde speeltoestellen geplaatst en tenslotte is er op diverse plaatsen nieuwe beplanting in de groenstroken aangebracht.

Comité
Een groepje bewoners van de wijk is erg tevreden met dit resultaat en zij wilden dat graag vieren met alle bewoners van de wijk. “Om dit te realiseren hebben wij het comité Pleinfeest Craijensteijn N-O opgericht”, zegt Joost Verhoef (Reinenweer) namens het Pleinfeestcomité, dat verder bestaat uit Alice Noordzij (Reinenweer), Diana Boogaard (Leenweer), Yvonne Scheurwater (Leenweer), Anne-Marie Groenendijk (Groenenweer) en Mariska Lemmen (Groenenweer). 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld