Japans restaurant Oishi Fusion

Active Lifestyle Center viert eerste lustrum uitbundig

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Eigenaresse Elly Korevaar van Active Lifestyle Center aan de Karel Doormanstraat opende vrijdagmiddag 13 maart 2020 haar deuren ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van haar gezondheids- en voedingsadviescentrum. Dit vierde zij in samenwerking met Inge Verboom, die sinds 1 januari 2020 op hetzelfde adres actief is als kinder- en jongerencoach.

Onder het genot van gezonde hapjes en drankjes liet menigeen zich informeren over de vele mogelijkheden. Verschillende bezoekers lieten zich ‘verleiden’ tot een gratis handscrubbehandeling. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Wie advies wil over gezonde voeding, wie een aantal kilootjes wil verliezen, wie actiever wil zijn en zich beter wil voelen, kan terecht bij Active Lifestyle. Actief bewegen en op een verantwoorde manier lekker en goed eten, voor deskundig advies is Elly Korevaar beschikbaar. Wie af wil vallen kan deelnemen aan de Weight Loss Challenge. Deze wordt naar wens ondersteund door toepassing van Herbalife Nutrition. Er wordt op een gezellige manier gesport, diverse soorten trainingen worden aangeboden. Voor meer info kan Facebook worden geraadpleegd.

Tekst gaat verder onder tweet.

Coachingstraject
Kinder- en jongerencoach Inge Verboom is er voor jeugdigen en hun ouders die behoefte hebben aan begeleiding van een coach. Te denken valt hierbij aan onder andere faalangst, een negatief zelfbeeld, concentratieproblemen, angst voor het houden van een spreekbeurt, pesten, rouwverwerking, slaapproblemen en weinig zelfvertrouwen. Na een intakegesprek is het mogelijk om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Er wordt dan een individueel coachingstraject begonnen met als doel het kind beter in zijn of haar vel te krijgen. Ouders krijgen handvatten aangereikt om beter met de situatie te kunnen dealen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld