Actie korfbal- en volleybalplaatjes AH Sliedrecht succes

SLIEDRECHT – De plaatjesactie is in volle gang. Bij €15,– aan boodschappen en bij aankoop van speciale producten spaar je bij Albert Heijn Sliedrecht mee voor de plaatjes. Woensdag 23 november 2016 is het 400.000e plaatje de deur uit gegaan.

Deze mijlpaal werd gevierd door twee spaarders in het zonnetje te zetten met v.l.n.r: Nicoline Grootenboer, Jolanda de Paus, Hans de Ligt en Alfred Huijser. (Foto Albert Heijn Sliedrecht)

Nicoline Grootenboer en Jolanda de Paus kregen uit handen van Hans de Ligt & Alfred Huijser van Albert Heijn Sliedrecht een leuke attentie en een mooie bos bloemen.

Verrassing
Albert Heijn Sliedrecht is benieuwd welke spaarder zijn of haar boek al vol heeft. Heb jij één van de plaatjesboeken al vol? Kom dan zo snel mogelijk met je volle boek naar Albert Heijn Sliedrecht. Voor de snelste spaarder ligt een leuke verrassing klaar. Woensdagmorgen meldde zich kort na deze publicatie Saskia Bikker-Spruijt. De succesvolle plaatjesactie duurt ongeveer nog tot eind december 2016, maar de plaatjes vliegen de deur uit. Voor de actie geldt op is op! 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld